Sheila Greatest Hits

Tutut kotimaiset sekä ulkomaiset artistit samalla keikalla. Takuuvarma kestoshow, joka naurattaa ja koskettaa jokaista katsojaa. Sopii yksityistilaisuuksiin, pikkujouluihin, synttäreille, polttareihin tai juuri sinun tilaisuuteesi.

Yhden miehen dragshow, kesto n. 30 minuuttia.

Madonna Tribute Show

Läpileikkaus popin kuningattaren urasta, mukana tuttuja hittejä sekä otteita Madonnan livekeikoista huumorilla höystettynä.

Kesto n. 35 minuuttia

Sheila with Dancers I

Revyymäinen iloittelu kokoillan ohjelmaksi. Sheila ja tanssijat tuovat tutut kotimaiset artistit lavalle huumorin ja komiikan keinoin. Taidokkaat look-a-like hahmot naurattavat jokaista.

Dinnertime show, kesto n. 45 minuuttia

Referenssit:

”Olemme tilanneet Sheilan esiintymään Messilän hiihtokeskukseen niin yhteistyökumppaneiden sekä henkilökunnan juhliin. Sheilan esitys on monipuolinen, rouvalegendoja kunnioittaen, mutta myös mausteita sen hetken ”kuumista nimistä” on ollut ilo nähdä esityksen joukossa. Tilaus kävi joustavasti nopeallakin aikataululla, ja lupaus ikimuistoisesta Drag Queen Showsta toteutui! Vieraamme ovat vielä kuukausien jälkeen muistaneet juhlistamme erityisesti Sheilan laadukkaan shown. Tulemme suosittelemaan Sheilaa myös asiakkaidemme tilaisuuksiin.”

Hyvän tuulen terveisin / With best regards Tanja Arvila Myynti- ja markkinointiassistentti Group Sale and Marketing assistantJuhlat onnistuivat aivan yli odotusten ja Sheila oli loistava!! Ollaan oltu ihan fiiliksissä, kun kaikki sujui niin hyvin. Vaatteidenvaihtonopeus ällistytti kaikki ja niistä sääristä ja pakaroista kaikki naisetkin olivat kateellisia… 🙂 Kiitos siis todella hyvästä esiintyjästä, onneksi valitsimme hänet!

Ystävällisin terveisin,
Eija Roito
talous ja hallinto
Kiinteistömaailma | Ratina