Suomen Seniorimissi-kilpailussa etsitään luonnollisen kaunista naista ja mitään virallisia pituus- tai painorajoja kilpailuun osallistumiselle ei ole. Terveet elämäntavat ja positiivinen asenteenomaava sekä esiintymiskykyinen nainen. Ikä alkaen 60 vuotta ja yläikärajaa ei ole.

Vuoden 2023 voittajat:
Suomen seniorimissi 2023 Reet Nikkanen, Valkeakoski
Ensimmäinen perintöprinsessa Marita Saal, Ikaalinen
Toinen perintöprinsessa Marke Ranta, Pori
Suomen Seniorimissifinalistit 2023

Marita Saal, Ikaalinen
Maritan harrastuksiin kuuluu laulaminen, koiran kanssa harrastaminen (Rally-Toko ja
metsälenkit) sekä lukeminen. Sanojensa mukaan Marita on ”rempseä ilopilleri.”

Marke Ranta, Pori
Marken harrastuksiin kuuluvat Karaoke laulaminen  kilpailumielessä ja aikaisemmin itämainen tanssi. ”Tanssiminen on myös lähellä sydäntäni.. Tykkään  todella paljon stailata kotiani vuodenaikojen mukaan. Soittelen vähän omaksi iloksi urkuja ja kokkailu ja leipominen on myös intohimoni.”

Maija-Liisa Nurminen, Hämeenlinna
Maija harrastaa käsitöitä, kalastusta, marjastusta ja sienestystä sekä pyöräilyä ja puutarhan hoitoa.

Birgitta Aaltonen, Turku
Ammatiltani olen kosmetologi ja ihon personal trainer sekä toimin myös avustajana liikuntarajoitteisille henkilöille. Harrastan salilla käyntiä ja pilatesta. Rakastan tehdä terveellistä ja värikästä ruokaa.
Inspiroin omalla esimerkillä naisia toteuttamaan omia haaveita ja unelmia ikään, kokoon ja ulkonäköön katsomatta ja olemaan aito oma itsensä.

Leena Pihlaja, Karuna
Leenan harrastuksiin kuuluvat lenkkeily koiran kanssa, karaokekilpailut paikallisella ja kansallisella tasolla sekä puutarhatyöt kesäisin.

Larisa Vanhanen, Turku
”Olen iloinen ja sosiaalinen, harrastan ulkoilua, kuntosalilla käymistä ja uimista. Lisäksi tykkään musiikin kuuntelusta ja tanssimisesta.”

Mirja Minkkinen, Kuopio
Mirjan harrastuksiin kuuluvat lenkkeily, kuntosali, vesijumppa, marjastus ja ruoanlaitto. Hän viettää aikaa ystäväien kanssa ja nauttii hiihtämisestä ja laulamisesta!

Reet Nikkanen, Valkeakoski
”Olen aina tykännyt tehdä asioita joista näen kädenjäljen. Esimerkiksi käsityöt, maalaus ja entisöinti. Harrastan ryhmäliikuntaa ja kuuntelen paljon musiikkia. Rakastan muotia, tanssia, puutarhanhoitoa, huumoria, lautapelejä ja juhlien järjestämistä. Tykkään olla ihmisten kanssa, mutta palaudun parhaiten olemalla vaan itsekseni omien ajatusten kanssa. Mottoni on elää ja antaa toistenkin elää.”

Monica Rikberg, Helsinki
Monica on eläkeläinen ja työskennellyt aiemmin kiinteistöalan yrityksessä. Hän harrastaa kävelyä, vesijuoksua, matkailua, kielten opiskelua, moottoripyöräilyä ja tandem-varjoliitoa, sanojensa mukaan ”silloin harvoin kun on ollut mahdollisuus”. ”Kilpatanssia harrastimme mieheni kanssa noin 20 vuotta”.

Maija Lehtiö, Turku
Maija on luonteeltaan positiivinen, elämänmyönteinen sekä ahkera.
”Sydäntäni lähellä on ihmisten sekä eläinten auttaminen”.Kuvia aiemmilta kilpailuvuosilta