Marko Haapaniemi starttaa keikoille Meri-Lapista. Vuonna 2018 Marko osallistui Tangomarkkinoille ja tie vei tuolloin finaaliin asti. Laila ja Olavi -laulukilpailun miesten sarjan voitto tuli vuonna 2023, ja hän onkin hyvin otettu voiton myötä saamastaan tittelistä ”Laulaja”.

Keikoilla mukana kulkee myös kitara. Perinteiseen tanssimusiikkiin ja iskelmään luottavan Tanssiorkesteri the Steelsin luotsaajana on vierähtänyt aikaa jo reilusti yli 20 vuotta. Vuosien varrella Marko on tullut tutuksi merilappilaisille myös teatteriharrastuksensa myötä. Ikimuistoisin teatterityö on Mestari, Olavi Virran musiikkia ja elämää -laulunäytelmä, jossa Marko tulkitsi Olan roolin.

Tanssimusiikin lisäksi Markolla on myös bilebändi, jossa hän soittaa kitaraa ja laulaa. Ja koska bändiura on alun perin lähtenyt liikkeelle rumpalina, niin tarvittaessa mies on vaihtanut keikoilla kitaran palikoihin ja hoitanut lauluhommat rumpujen takaa.

Bändisoitannan rinnalla on aina kulkenut aktiivisesti myös duo-keikkailu vaimon kanssa. Näillä keikoilla musiikkia saa esittää laajalla skaalalla kansanlauluista powerballadeihin. Toisinaan duo on tilattu juhliin esittämään musiikilla ryyditettyjä parisuhdesketsejä.

Tilaa Marko Haapaniemi esiintymään!
onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi tai puhelimitse 040 740 6354

Esiintymiset: