Laila Kinnunen ja Olavi Virta lukeutuvat ehdottomasti  Suomen legendaarisimpiin artisteihin. Kinnusen ja Virran nostalgiset levytykset kuuluvat tänäkin päivänä Suomen tunnetuimpien kappaleiden joukkoon.

Laila Kinnusen tunnetuimpia levytyksiä ovat muun muassa ”Lazzarella” , ”Soittajapoika” ja ”Valoa ikkunassa”, jolla hän myös edusti Suomea Euroviisuissa ensimmäisenä suomalaisartistina vuonna 1961. 

Olavi Virran suurimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa ”Hopeinen kuu”, ”Eeva”, ”La cumparsita” ja monet muut tunnetut kappaleet: Olavi Virta on yhä edelleen yksi Suomen eniten levyttäneistä artisteista. 

Tässä nostalgisessa konsertissa pääsemme nauttimaan suomalaisen iskelmä- ja viihdemusiikin helmistä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran kappaleita tulkitsevat tangokuninkaalliset Amadeus Lundberg ja Jarno Kokko sekä tangoprinssi Kalle Jussila ja iskelmälaulajat J.Eskelinen ja Juha Hautaluoma. Lisäksi konsertissa esiintyvät vuoden 2023 Laila ja Olavi -laulukilpailun voittajat Tytti Pihlajamäki ja Marko Haapaniemi.

Säestyksestä vastaa Legenda orkesteri kapellimestarinaan Seppo Rehnström.
Kesto n. 2h sis. väliajan.

Konserttipaikkakunnat:

Su 27.10.2024 Ikaalinen Liput tulevat myyntiin myöhemmin.

La 16.11.2024 Kuopio Liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Su 17.11.2024 Joensuu Liput tulevat myyntiin myöhemmin.


Ryhmäliput ja lisätiedot:
Viihdeohjelmat – Onerva Aikio
040 740 6354 / onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi