Jaska Mäkynen – 50 vuotta eri estradeilla loistanut tangokuningas ja The voice of senior 2022.

Jaska oli vain muutaman vuoden ikäinen, kun isä nosti pojan keittiön pöydälle laulamaan kotona olleille vieraille. Rohkea ja heleä-ääninen pikku poika lauloi sen ajan radiohittejä ja sai vierailta karkkirahaa palkakseen. Alavudella, pienessä maalaiskylässä syntynyt ja kasvanut Jaska, juoksi tai pyöräili kavereidensa luo ja lauleli matkoillaan. Kyläläiset usein totesivat: ” Jaahas, sieltä tulee Mäkysen poika, kun laulu raikaa jo kaukaa”.

Virallisesti keikkailun Jaska aloitti 1973. Vaihderikkaaseen ja musiikin täyttämää 50 vuoteen sisältyy kultalevyjä, kymmeniä pitkäsoittoja, sekä satoja singlekappaleita ja lukematon määrä keikkoja. Siteerataan erästä edesmennyttä Jaskan läheistä, joka kirkkokonsertin jälkeen totesi ”Jaskan laulun menevän kirkon kattoon, siitä läpi, eikä sillä ole rajoja.”

Jaskan 50-vuotiskonserttikiertueella nähdään lisäksi herkkiä, loistavia ja legendaarisia taiteilijoita, jotka tuovat konserttiin suurta musiikillista hurmiota. Vierailevat artistit ovat tangokuningatar Heidi Pakarinen, tangokuninkaat Kauko Simonen ja Marco Lundberg, sekä iskelmälaulaja J. Eskelinen.

Konserttipaikkakunnat:

Ryhmäliput ja lisätiedot:
Viihdeohjelmat – Onerva Aikio
040 740 6354 / onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi