Vuonna 1991 Kaija Pohjolasta leivottiin Tangokuningatar Seinäjoella tangolla ”Onnenmaa”. Kaija saavutti heti paikkansa suomalaisten suosiossa ja valloitti tanssikansan sydämellisellä ja vilpittömällä tyylillään. Siitä lähtien hän on tehnyt varmaa ja upeaa laulajan työtä.

Kaija Pohjola sai arvostetun Kullervo Linna -säätiön palkinnon vuonna 1992. Hänet palkittiin pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta urastaan. Hänen ensimmäinen soololevynsä ”Kultaa kuutamo loi” ylitti kaikki odotukset ja saavutti kultalevyrajan. Sen jälkeen Kaijalta on ilmestynyt monta hienoa levyä, jotka sisältävät tanssittavia kappaleita. Kaija on säilyttänyt musiikillisen tyylinsä vuodesta toiseen yleisölle uskollisena.

Kaija Pohjola on suosittu tanssittaja ympäri Suomen. Reippaat esiintymiset sujuvat mutkattomasti oman Paratiisi -orkesterin tahdittamana. Ammattitaitoinen orkesteri ja Kaijan vilpitön luonne yhdistettynä tyyliuskollisuuteen ovat olleet takeita hänen pitkän uransa jatkumiselle. Halu laulaa ja viihdyttää yleisöä, ne ovat Kaijan työn peruspilareita. Kaijan ääni soi aina kauniisti ja hänen ääniskaalassaan löytyy!

Esiintymiset: