J. Eskelinen – Kulkumiehen tähti

Tuottaja Seppo Matintalo innostui kun kuuli ”Kulkumiehen tähti” kappaleen ja ajatteli heti, että tässä on Jii Eskelisen näköinen laulu. Kaksi karskia kaveria laitettiin laulamaan kappaleen ja oli loogista kysyä Kari Hirvonen duetoimaan, jonka kanssa hän on aikaisemminkin laulanut duettoja konserteissa. Kappale kertoo kahden miehen rennosta elämästä ja ystävyydestä, johon on saatu laulun siivittämää tunnelmaa.

Ympyrä sulkeutuu…
Jii Eskelinen oli ennen omaa keikkailuaan monien tunnettujen bändien keikkakuljettajana. Yksi näistä bändeistä oli nimeltään Vanha isäntä, jossa Olli Haavisto soitti steel-kitaraa, ja nyt hän on soittanut Jiin kaikilla albumeilla. Näin on ympyrä sulkeutunut ja ”Kulkumiehen tähti” -kappaleella saamme nauttia Suomen arvostetuimman steel-kitaristin soitantaa.

Tanssialbumi tulossa…
Levyn tuottaja Seppo Matintalo bongasi Eskelisen muutama vuosi sitten ja huomasi, että tuosta miehestä on ainesta. – Hänen äänenkäyttönsä on aivan käsittämätön ja hän taipuu laulajana moneen eri tyylilajiin. Tämä single on tulevalta tanssialbumilta, johon olen valinnut kappaleet, kertoo Matintalo.

Kulkumiehen tähti
Säv. Pentti Vanhamäki
San. Matti Laasonen
Sov. Seppo Rehnström

Käy kuuntelemassa Spotifyssa ja toivo radiokanavilla

https://www.facebook.com/hashtag/nowplaying