Iskelmätähti, Johanna Rantsin uusin single: ” Keväinen maa” julkaistiin perjantaina 3.5.2024. Kyseessä on hyväntuulinen, sekä nuorekas iskelmä. ” Tähän oli helppo saada, tunne mukaan, koska lauloin sen sydämestäni omalle rakkaalle miehelleni”, Johanna kertoo.

Tanssittava biisi tempaa kuulijansa mukaan välittömästi, tarttuvalla melodialla sekä mieleen jäävällä kertosäkeellä. Hitin takana ovat raudanlujat ammattilaiset säveltäjä Pertti Haverinen ja sanoittaja Sana Mustonen.
Kappale kuunneltavissa muun muassa Spotifyssa ja YouTubessa sekä radioissa kautta maan.

”Karismaattinen, tunnistettava ääni, kiehtova, ja ehdottomasti tulevaisuuden tähti”. Näin määritteli tuomaristo vuonna 2000 Lavatähtiprinsessaksi valitun Johanna Rantsin taidot.
Johanna Rantsi on monipuolinen iskelmälaulaja. Hän on kiertänyt aktiivisesti ympäri Suomea keikoilla oman orkesterinsa kanssa vuosina 2000-2010. Häneltä ilmestyi 2000 -luvun alussa single ”Tunturin Tähdet”, jonka takana ovat säveltäjä Kari Litmanen ja sanoittaja Turkka Mali. Monipuolisen tanssimusiikin takaa Johannan oma tanssitausta, sillä hän on jo nuoresta asti kiertänyt tanssilavoja vanhempiensa mukana. Keikkailuun tuli muutaman vuoden tauko lasten syntymien myötä.

Nyt nuorekas ja energinen Johanna Rantsi on jälleen vauhdissa ja uutta musiikkia julkaiseva iskelmätähti tanssittaa keikkalavoilla intoa puhkuen!

Johannan päivittyvän keikkakalenterin löydät klikkaamalla tästä: Johanna Rantsi / Viihdeohjelmat
Tsekkaa myös Johannan omat nettisivut www.johannarantsi.fi

Haastattelut ja esiintymiset
Onerva Aikio – Viihdeohjelmat
puh. 040-7406354
onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi