Teemu Ahtonen
Teemu Ahtonen

Laulaja Teemu Ahtonen on pitkänlinjan muusikko ja esiintyjä. Laulaja, artisti Teemu Ahtonen on toiminut musiikin parissa aktiivisesti yli 25 vuotta. Hän kertoo, että kitaristin hommat ovat vaihtuneet vuosikymmenten saatossa pääasialliseen laulamiseen.

Historia kattaa Teemun kohdalla erilaiset soolo-, bändi- ja yhtyetoiminnat, trubaduurikeikat ja laulukilpailut, sekä sävellys- ja sanoitustyöt. Nämä kaikki kulkevat myös tänä päivänä artistin arjessa tiukasti käsi kädessä, samassa paketissa. 

Lisäksi Teemu Ahtonen esiintyy sooloartistina erilaisissa konserteissa yhdessä Suomen ykkösartistien kanssa. Keikkailun lisäksi muusikon arkea täyttävät erilaiset laulukilpailut, joista vuosien mittaan on tullut menestystä todella hyvin. Tv-formaateista tutuiksi ovat tulleet enemmän ja vähemmän muun muassa Seinäjoen Tangomarkkinat, The Voice Of Finland sekä Idols. Tangoilla Teemu on ollut semifinaalissa 2016 ja 2018.

Teemu Ahtosen toukokuussa 2019 julkaistu ensimmäinen virallinen single on nimeltään Niin tai näin. Menevä kappale sai hyvin radioaikaa ja menestyi myös listoilla

Teemu Ahtonen & Formaatti on viisihenkinen tanssiorkesteri, joka esittää suomenkielistä iskelmä- ja tanssimusiikkia. Yhtyeen jäsenet koostuvat musiikin ammattilaisista, jotka ovat tahdittaneet vuosikymmenten saatossa useita Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia tähtiä.

Esiintymiset:

La 13.7.2024 Hampushalli, Pudasjärvi

Su 14.7.2024 Lemmenlava, Joensuu

Teemu Ahtosen tulevat keikat katsottavissa myös tanssi.net