Lastentaikuri on arvostettu vieras lastenjuhlissa! Lapsille esiintyminen on erittäin herkkää ja siinä on oltava hyvin rehellinen!

Lastenjuhlat ja taikurit sopivat kuin nenä päähän! Lastentaikuri saattaa tehdä mitä uskomattomimman ilmestys tai hävitystempun, lukea ajatuksia täysin selkeästi ja he vain kohauttavat hartioitaan – mutta jos taikasauva hajoaa palasiksi lapsiavustajan kädessä, yhtäkkiä koko lapsilauma kirkuu riemusta ja osallistuu taikuri-esitykseen.

Vanhemmatkin nauttivat täysillä kun näkevät lastensa viihtyvän. Hyvä tarina ja kyky eläytyä rooliin ovat avainasemassa lapsille taikoessa ja onkin hyvin haastavaa olla taikuri lapsille.

Taikuri Kim Wist on työskennellyt lastentaikurina koko uransa ja tietää tarkkaan minkä tyyppinen taikuri-ohjelma heihin tehoaa.

Vaihtoehtona myös koko perheen taikashow, missä sekä lapset että vanhemmat huomioidaan erityisellä tavalla. Tämä sopii kaikkiin juhliin missä etsitään kokonaisvaltaista esitystä, eikä taikuri lapsille yksin riitä, myös ikähaitari voi olla suuri ja tilaisuus kaipaa ohjelmaa joka sopii koko yleisölle!

Lastenjuhlat ovat perinteisesti aina käyttäneet taikureita ja lastentaikuri tuo iloa koko rahalla, sekä sen hetken vapauden mitä vanhemmat lastenjuhlien keskellä tarvitsevat!


Yrityksille
Eikö olisi mukava tarjota vieraille ohjelmaa josta tilaajana voisit olla ylpeä ja tyytyväinen!

Kun valitsee viihdettä yrityksille kannattaa olla hyvin tarkkana, koska onhan kysymys elintärkeistä asiakkaista!

Firmajuhlat – yritysjuhlat tarvitsevat ehdottomasti laadukasta ohjelmaa, vastaus on lähitaikuus tai stand up show. Taikuri Kim Wist on tehnyt jo 15 vuoden ajan viihdettä yrityksille ja sadat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan!

Saatte onnistuneen ohjelmakokonaisuuden ja sinä voit rentoutua ja katsella miten kaikki sujuu juuri niinkuin olit toivonutkin!

Kun tulossa on tärkeät yritysjuhlat tai haetaan ohjelmapalveluja ja viihdettä yrityksille, ovat taikurit; (lähitaikuus eli close up ja lavashow/stand up taikashow) nykypäivänä hyvin suosittu ohjelma.

Kim on todennut että tietyissä tapahtumissa, esim. asiakastilaisuudet, tunnelma saattaa olla muodollinen, ja kaipaa drinkkien ja syömisten lomassa jotain mistä asiakkaat voisivat muistaa juuri tämän tilaisuuden ja nämä firmajuhlat.

Älä ota riskiä näissä asioissa, Taikuri Kim Wist on varma valinta kun haluat tyyliä, hyvää ohjelmaa ja huumoria hyvällä maulla!