Suomalainen kansa tunnetaan rakkauslaulujen suurkuluttajana. Upeita romanttisia iskelmiä tulkitsevat tangokuninkaalliset Amadeus Lundberg ja Teuvo Oinas, laulaja Juha Hautaluoma sekä lavatähtiprinsessa Johanna Rantsi. Konsertissa esitetään tunnettuja rakkauslauluja kuten Romanssi, Rakkauden satu, Satulinna, Paratiisi. Nämä laulut koskettavat varmasti monia!

Amadeus Lundberg
Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus on suomalaisen kevyen musiikin kestosuosikki.
Lukuisten tanssikeikkojen lisäksi Amadeus on ollut mukana useilla konserttikiertueilla ja musiikkinäytöksissä. Vuonna 2024 hän juhlistaa 15-vuotis juhlavuottaan!

Johanna Rantsi
Vuoden 2000 lavatähtiprinsessa Johanna Rantsi löi itsensä läpi uudelleen vuonna 2022, kun ”Hallitsematon” hitti valloitti radiokanavat. Monipuolisesta tanssimusiikista tunnettu Johanna kiertää tanssilavoja ja konserttipaikkoja oman orkesterinsa kanssa.

Teuvo Oinas
Suomen toiseksi tangokuninkaaksi kruunattu Teuvo Oinas jatkaa vahvaa suosiotaan tanssijoiden keskuudessa. Vuonna 2016 Teuvo vietti juhlavuottaan, kun tangokuninkaaksi kruunaamisesta tuli kuluneeksi 30 vuotta. Juhlavuonna Teuvo valittiin Vuoden Tanssittajaksi.

Juha Hautaluoma 
on laulaja ja lauluntekijä Pohjanmaan lakeuksilta.
Hän taipuu niin tunteikkaaseen tangoon, kuin hersyvään kuplettihuumoriinkin ja hänet on nähty kolme kertaa tangomarkkinoiden finaalissa.
Juha Hautaluoma hurmasi valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun tuomariston erinomaisella laulutaidolla ja vankalla kokemuksella, saavuttaen kilpailun voiton tangolla ”Punaiset lehdet”.

Säestyksestä vastaa Tunturitähti orkesteri. Kesto n. 2 tuntia, sis. väliajan.

Esitykset:


Su 05.05.2024 Suolahtisali – ÄÄNEKOSKI, klo 15.00
Liput: lippu.fi, R-kioskit, ovelta ja numerosta 040 740 6354

Su 29.09.2024 Järvenpää-talo, Järvenpää, klo 15.00
Liput: lippu.fi, R-kioskit, ovelta ja numerosta 040 740 6354

Ryhmäliput ja lisätiedot:
Viihdeohjelmat – Onerva Aikio
040 740 6354 / onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi