Uusi sivusto julkaistu!
Uusi sivusto julkaistu!
Viihdeohjelmien uusittu verkkosivusto

Viihdeohjelmat tekee tilaisuudestasi ikimuistoisen

Luotettavana ja pitkän kokemuksen omaavana ohjelmatoimistona pystymme järjestämään monipuolista viihdettä tilaisuuteesi. Järjestämme viihdettä niin yrityksille kuin yksityisille.
Viihdeohjelmien kautta löydät niin juontajat, taikurit,stand-up koomikot,imitaattorit, solistit,orkesterit,trubaduurit,lastenohjelmat,Dj:t kuin karaokeisännät. Järjestämme myös teeman mukaista ohjelmaa oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut, harjakaiset tai jokin muu teemapäivä.
Jos et ole varma mikä sopisi juuri sinun tilaisuuteesi, ota yhteyttä! Teemme sinun tarpeittesi mukaisen ohjelmaehdotuksen tilaisuuteesi. Me palvelemme mielellämme.
AAA luottoluokittu ohjelmapalveluyritys.

Artistit

Valitse kategoria avataksesi artistisivut.

Viihdeuutiset

Osta Artistivalmennus- verkkokurssi! Artistin- identiteetin ja henkilöbrändin rakentaminen. Voit opiskella missä ja milloin vaan.

Meikkitaiteilija, kouluttaja Marja Brink ja iskelmälaulaja Meiju Suvas kertovat henkilöbrändin rakentamisesta ja ulkoisesta minäkuvasta. Unelmien tavoittelemisesta ja rohkeudesta olla minä […]

Vuoden lauluääni-kilpailun semifinaali ja finaali siirretty toukokuulle koronatilanteen vuoksi.

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään Vuoden lauluääni-kilpailun semifinaalin ja finaalin la 22.5.2021. Paikka Hotelli Koskenniska, Forssa Alkamisajankohdat ilmoitamme myöhemmin kun tilanne […]